21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (3ος) : Οι κορυφαίοι της 10ης αγωνιστικής

Η 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Παντελής Φύκας (1,90 - 24 ετών) [Έσπερος Λαμίας]

Ο Παντελής Φύκας αποτελεί έναν από τους αθλητές που έχουν διανύσει όλο το δρόμο με τον Έσπερο, καθώς βρίσκεται για 8η χρονιά στην ομάδα της Φθιώτιδας, έχοντας ουσιαστικά ανδρωθεί μπασκετικά στη Λαμία. Στη νίκη της ομάδας του Γιάννη Σοφογιάννη με τον Πρωτέα Γρεβενών στο «Χαλκιοπούλειο» ο 24χρονος γκαρντ έπιασε πολύ καλή απόδοση, έχοντας 15 πόντους με 1 τρίποντο.

2.Μιχάλης Κοντούδης (2,01 - 21 ετών) [Δόξα Λευκάδας]

Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον 21χρονο φόργουορντ, ο οποίος μαζί με τον Βαλάντη Κουρτίδη, οδήγησαν την Δόξα σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί των Τιτάνων στον Παλαμά. Ο αθλητής, ο οποίος μετά την παρουσία του με το Ψυχικό στην Α2 Ανδρών, βρίσκεται από πέρυσι στη Λευκάδα, σκόραρε στο συγκεκριμένο παιχνίδι 17 πόντους.

3.Γιάννης Παπαχρήστος  (1,92 – 41 ετών) [Ίκαροι Τρικάλων]

Τεράστια νίκη στη μάχη της ανόδου πήραν οι Ίκαροι Τρικάλων οι οποίοι επικράτησαν στο Βόλο της Νίκης, σε μια έδρα που πάντα αποτελεί δύσκολο εμπόδιο για όλες τις ομάδες. Καθοριστικός ο πολύπειρος Γιάννης Παπαρχήστος, ο οποίος στα 41 του χρόνια συνεχίζει τις πτήσεις πρωταθλητισμού, σκοράροντας στο συγκεκριμένο παιχνίδι 18 πόντους με 2 τρίποντα.

4.Μάρκος Ψάλτου (2,02 - 37 ετών) [ΑΓΣ Ιωαννίνων]

Καθοριστική νίκη στο τοπικό ντέρμπι των Ιωαννίνων πήρε ο ΑΓΣΙ ο οποίος επικράτησε με ανατροπή του IBC. Καθοριστικός ο πολύπειρος Ελληνόσερβος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος ουσιαστικά πήρε απο το χέρι την ομάδα του, οδηγώντας την στην 4η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μάρκος Ψάλτου διαθέτει τεράστια εμπειρία και με 23 πόντους ήταν το κλειδί της νίκης για την ομάδα του.

5.Μάκης Θέος (2,02 - 37 ετών) [Αίολος Τρικάλων]

Σπουδαία νίκη πήρε και ο Αίολος Τρικάλων Γόμφων στο Βόλο, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 70-64. Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, Μάκης Θέος, ο ο οποίος σκόραρε 17 πόντους με 2 τρίποντα, και αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα των Θεσσαλών στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιούν.

Προπονητής 

Γρηγόρης Γιασσάρης (Ίκαροι Τρικάλων)

Οι Ίκαροι πέρασαν από μια έδρα, από αυτές που κρίνουν την άνοδο, όντας η πρώτη από τις τρεις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό που αγωνίστηκε στη Νέα Ιωνία και απέναντι στη Νίκη Βόλου. Ο Γρηγόρης Γιασσάρης αποτελεί έναν προποπονή που διαθέτει τεράστια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, και συγκεκριμένα από την Β' Εθνική, έχοντας κάνει πορεία πρωταθλητισμού και με τον Ερμή Αγιάς, και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ως τώρα πορεία των Ικάρων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ