25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αποσύρθηκε…αλλά παραμένει στον Διαγόρα ο Καραλής (pic)

Ο Ευθύμης Καραλής αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχοντας διανύσει μαι εξαιρετική διαδρομή στην καριέρα του, και έχοντας ως όπλο του όλα αυτά τα χρόνια το εξαιρετικό μακρινό του σουτ.

Πλέον στα 36 του χρόνια, και έχοντας πανηγυρίσει μόνο επιτυχίες με τον Διαγόρα, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας ότι αποσύρετε από την ενεργό δράση, παραμένοντας ωστόσο στην ομάδα, ως τεχνικός διευθυντής. Ο Καραλής εντάχθηκε στην ομάδα της Κύθνου όταν αυτή βρισκόταν στην Γ' Εθνική, πανηγύρισε ανόδους ως και την Α2, ένα κύπελλο ΕΣΚΑ ενώ είχε και 5 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα με συνολικά 15 πόντους.

Αναλυτικά έγραψε : «Νομίζω έφτασε η ώρα... απόσυρση γιατί γεράσαμε και χωρίς FaceApp... Χαρούμενος που κλείνω τον κύκλο μου σαν αθλητής ( ή περίπου αθλητής) στον Διαγόρα Δρυοπιδέων γιατί σε αυτά τα τρία χρόνια ένιωσα πραγματικά σαν στο σπίτι μου. Πέρασα από αρκετές ομάδες αλλά το αίσθημα της οικογένειας δεν το συναντάς παντού. Έτσι, μετά από τον Γκυζιακό που ανδρώθηκα και τον Φάρο Κερατσινίου που μου άλλαξε την ζωή, ήρθε ο Διαγόρας να με αγκαλιάσει και να ζήσω έντονες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Σας φιλώ μαλακηδες μου έναν έναν 

Υ.Γ καλά εντάξει...δε σημαίνει ότι γλιτώσατε από μένα... Κάπου εκεί θα είμαι
Υ.Γ 2 προς γονείς και κηδεμόνες...να στέλνετε τα παιδιά σας να αθλούνται. Δεν είναι 
ο πρωταθλητισμός αυτοσκοπός. Τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό θα τον συναντήσουν και όταν βγουν στην πραγματική ζωή. Απλά θα είναι καλύτερα προετοιμασμένα...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ