15.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ενας πάνω, ένας κάτω, ο λογαριασμός δεν βγαίνει…

Θεωρούν όλοι δεδομένο ότι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δεν θα παίξει στην Basket League, όπως απέκτησε το δικαίωμα αγωνιστικά και με βάση την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ.

Μόνο που ενώ το Ρέθυμνο και ο Ηφαιστος για παράδειγμα ενημέρωσαν εγγράφως άρα και επισήμως ότι αποσύρονται, ο Διαγόρας ακούει άλλους να μιλάνε για αυτόν και ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί.

Εστω και εμφανίζεται λοιπόν και λέει ότι αδυνατεί να παίξει στην μεγάλη κατηγορία. Τότε αμέσως  - αμέσως η Α2 των 18 ομάδων γίνεται των 19. Και υπάρχει και ο Χαρίλαος Τρικούπης που και θέλει και το παλεύει και ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί εκεί με τον Καλαμπάκο, αλλά πρέπει να περάσει τα... στρες τεστ που λέγανε κάποτε και για την οικονομία κι έχει εμπόδια να υπερβεί. 

Για να είναι λοιπόν 18 στην Α2 πρέπει να ανέβουν και οι δύο που απέκτησαν το δικαίωμα. Η στην περίπτωση που ένας δεν ανέβει και μείνει στην κατηγορία να φύγει άλλη ομάδα από την κατηγορία, που έτσι κι αλλιώς έχει αρκετούς να ψάχνουν και να... ψάχνονται οι ίδιοι ή άλλοι για αυτούς. Ο λογαριασμός για την ώρα δείχνει να μην βγαίνει, αλλά υπάρχουν μέτωπα ανοιχτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ