18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Σπουδαίο επίτευγμα, αλλά έχουμε δουλειά» (vid)

Η χθεσινή νίκη των Μπακς επί των Σίξερς, αποτέλεσε και ένα ιστορικό βράδυ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ, στην χθεσινή αναμέτρηση έγραψε δύο διαφορετικές επιδόσεις - ορόσημα στην καριέρα του στο Μιλγούοκι, αφού πέρασε τους 12.000 πόντους, ενώ πέρασε και τον Γκλεν Ρόμπινσον στην δεύτερη θέση των all-time scorers των Μπακς!

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στους εκπροσώπους του τύπου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμαθε το "διπλό" του επίτευγμα, σχολιάζοντας το, όμως δεν παρέλειψε να τονίσει ότι όλο αυτό δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα μέρος μίας "μεγαλύτερης εικόνας":

«Για αυτό πανηγύριζε ο κόσμος;  Για αυτό φώναζαν λοιπόν. Τώρα το κατάλαβα. Είναι σπουδαίο επίτευγμα, αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Είναι μαραθώνιος όχι αγώνας ταχύτητας και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να έχω σπουδαίους συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω»

Όσο για το όταν ρωτήθηκε να μιλήσει για το παιχνίδι, ο Γιάννης αστειεύτηκε λέγοντας «Δεν χρειάζεται να το κάνουμε όλο αυτό. Παίξαμε εξαιρετικά. Ήταν φανταστικό και όλοι το ευχαριστήθηκαν! Όλοι έπαιξαν σκληρά. Γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε περισσότερες ασίστ από αυτούς, λιγότερα λάθη από αυτούς. Όλα ήταν εξαιρετικα»

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και το καλάθι που τον έφερε στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Μπακς:

https://twitter.com/Bucks/status/1386099635282927616

https://twitter.com/ClutchPointsApp/status/1386065529467641856



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ