19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπακς-Σίξερς 132-94: Τους «σκόρπισαν» με ηγέτη τον Γιάννη (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρήκαν «μισούς» τους Φιλαδέλφεια 76ερς και τους διέλυσαν με 132-94 σε αγώνα για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» έγραψε ιστορία καθώς έγινε μόλις ο τρίτος αθλητής στην ιστορία των «ελαφιών» ο οποίος ξεπερνάει τους 12.000 πόντους μετά τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Γκλεν Ρόμπινσον. Με αυτή τη νίκη -που ήταν η τρίτη φετινή σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στους συγκεκριμένους αντιπάλους- το συγκρότημα του Μάικ Μπούντενχολζερ βελτίωσε το ρεκόρ του σε 37-22 και παραμένει στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, με την κανονική περίοδο να οδεύει σιγά-σιγά προς το φινάλε της. Στον αντίποδα οι Σίξερς «έπεσαν» στο 39-21 και είναι δεύτεροι πίσω από τους Μπρούκλιν Νετς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηττημένοι δεν έπαιξαν δίχως τα δύο μεγάλα αστέρια τους. Δηλαδή τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Μπεν Σίμονς. Το Μιλγουόκι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αυτές τις απουσίες και πήρε μία εμφατική νίκη. Το παιχνίδι μάλιστα δεν αντέχει σε κριτική όπως μαρτυρά και το σκορ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε παρκέ για κάτι λιγότερο από 24 λεπτά και σε αυτό το χρονικό διάστημα σημείωσε 24 πόντους μαζεύοντας και 14 ριμπάουντ. Τέσσερις πόντοι και έξι ριμπάουντ ήταν η προσφορά του αδερφού του Θανάση σε περίπου έντεκα λεπτά συμμετοχής.

Από το «ναυάγιο» των ηττημένων διασώθηκαν οι Μίλτον και Μάξεϊ οι οποίοι πέτυχαν από 15 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ