27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αντάλλαξαν ανακοινώσεις Λαύριο και Πανιώνιος (pic)

Κόντρα άνοιξαν ο Πανιώνιος και το Λαύριο μετά το μεταξύ τους αγώνα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν σπουδαία νίκη, στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, με τους «κυανοκίτρινους» να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση μετά το τέλος του ματς: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο... Μπράβο(ι) σας...». Το κείμενο συνοδευόταν από την ακόλουθη φωτογραφία…

Η ανακοίνωση-απάντηση του Πανιωνίου: «Κερδίζουμε μόνο στο γήπεδο-Είμαστε Πανιώνιος. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και ως πρώτη απάντηση στην ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Λαύριο, όλη η Πανιώνια οικογένεια δηλώνει σύσσωμη ότι η ομάδα μπάσκετ δεν έχει ανάγκη καμίας προστασίας. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, από την υπεραιωνόβια "γέννησή" του μέχρι τώρα, έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες εντός των 4 γραμμών των γηπέδων, καταθέτοντας την "ψυχή" των παικτών του και του κόσμου του. Και μόνο εκεί. Kαι έτσι θα συνεχίσει να επιβιώνει για τα επόμενα 128 χρόνια. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα απαντήσει με ανακοίνωση σ’ όλους τους ισχυρισμούς της φιλοξενούμενης ομάδας. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ