17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανατροπή και παραμονή του Γκάρετ στον Ηρακλή (vid)

Ο Ντάριους Γκάρετ θα συνεχίσει κανονικά στον Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ το βράδυ της Παρασκευής (22/11).

Ο Αμερικανός σέντερ είχε φύγει από το «Ιβανώφειο» πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (16/11).

Αρχικά όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από τον «Γηραιό», αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την παραμονή του, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενώπιον του κοινού συμφέροντος και του καλού της Ομάδας κανείς δεν περισσεύει! Ανακοινώνουμε πως ο Ντάριους Γκάρετ συνεχίζει κανονικά στον ΗΡΑΚΛΗ και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας 25/11 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο παίκτης μίλησε με τον Προπονητή και τη Διοίκηση, δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις και όποιο ζήτημα δημιουργήθηκε έχει λήξει. Προπονήθηκε κανονικά σήμερα μαζί με την υπόλοιπη Ομάδα, μίλησε και στους συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια.

Συνεχίζουμε μαζί για τον ΗΡΑΚΛΗ!».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενώπιον του κοινού συμφέροντος και του καλού της Ομάδας κανείς δεν περισσεύει! Ανακοινώνουμε πως ο Ντάριους Γκάρετ συνεχίζει κανονικά στον ΗΡΑΚΛΗ και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας 25/11 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο παίκτης μίλησε με τον Προπονητή και τη Διοίκηση, δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις και όποιο ζήτημα δημιουργήθηκε έχει λήξει. Προπονήθηκε κανονικά σήμερα μαζί με την υπόλοιπη Ομάδα, μίλησε και στους συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια. Συνεχίζουμε μαζί για τον ΗΡΑΚΛΗ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis B.C. (@iraklisbcofficial) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ