19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναμνήσεις… δόξας για Πανιώνιο και Ηλυσιακό (pics)

Προχθές το απόγευμα, ο Ηλυσιακός και ο Πανιώνιος αναμετρήθηκαν σε εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας της Β' Εθνικής. Εκεί όπου ο μεν Ηλυσιακός βρέθηκε συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία που άρχισε από την ΕΣΚΑ και με στόχο ξανά τα ψηλά, ο δε Πανιώνιος βρέθηκε μετά την αδυναμία συμμετοχής στη Basket League και με μοναδικό στόχο την αποφυγή των τοπικών κατηγοριών.
 
Γράφει ο Θοδωρής Λινάρδος
 
Η λίστα προφανώς και θα είναι μακρά, όπως συνηθίζεται άλλωστε όταν μιλάμε για παίκτες και προπονητές, που πέρασαν από ομάδες σε παλιές καλές εποχές του μπάσκετ.
Και όταν αναφερόμαστε, ειδικότερα, σε Ηλυσιακό και Πανιώνιο, σε Πανιώνιο και Ηλυσιακό, έρχονται στην επιφάνεια αναμετρήσεις τόσο στο ιστορικό κλειστό της Αρτάκης, λίγο πιο πέρα από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, όσο και στο «Αντώνης Φώτσης», δίπλα από την πανεπιστημιούπολη.
Οι δυο μονομάχοι βρέθηκαν πολύ πρόσφατα σε αγώνα για την Β' Εθνική πια, με τους «κυανέρυθρους», βέβαια, να εμφανίζονται -και λογικό- ακόμη ανέτοιμοι.
Ας θυμηθούμε όμως, μερικές στιγμές από το παρελθόν τους, μέσα από ενδεικτικές μόνο εικόνες, που διακρίνονται πρωταγωνιστές με κοινή θητεία στα δύο σωματεία. Σε οποιαδήποτε κατηγορία και σε διαφορετικές περιόδους φυσικά όλα τα γεγονότα μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες είναι με τυχαία σειρά.
 
Παναγιώτης Καυκής, νυν κόουτς του «Ηλυ»Ερικ ΜακΚόλουμ επιχειρεί υπό την πίεση του Στέλιου Ιωάννου και την... εποπτεία του Βασίλη ΣίμτσακΓιώργος Μπόγρης με τον Πανιώνιο,κόντρα στον Ηλυσιακό που άρχισε επαγγελματικάΜάριος Μπατής και Νίκος Χατζής έπαιξαν και στις δυο ομάδες ΟΣάκηςΚαρύδαςΓιάννης Αθηναίου με Τερέλ ΣτόγκλινΓιώργος Αποστολίδης εναντίον Γιάννη Αθανασούλα
 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ