19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Μαλέλη ο Πανιώνιος (vids+pics)

Την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Basket League θα έχει ο Φώτης Μαλέλης, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου.

Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 22άχρονο φόργουορντ και τον ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους. Έτσι, μετά τη θητεία του στο NCAA με το Σεντ Τόμας, θα ξεκινήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία του στη χώρα μας με το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Μαλέλη (22χρ., 2,07μ.) Ο Έλληνας Power Forward προέρχεται από το κολέγιο Saint Thomas, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πλέον επιστρέφει στην χώρα μας, προκειμένου να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τον Ιστορικό!

Ο Φώτης Μαλέλης πριν φύγει από την Ελλάδα με προορισμό τις ΗΠΑ αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, ενώ στο Saint Thomas έπαιξε από την σεζόν 2016-17, ολοκληρώνοντας το περασμένο Σεπτέμβριο την θητεία του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας κατά μέσο όρο 7,6 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Από σήμερα 22/12 ο Φώτης Μαλέλης είναι παίκτης του Πανιωνίου Su Casa. Τον καλωσορίζουμε στον Ιστορικό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα κυανέρυθρα!».

https://www.youtube.com/watch?v=Dle8QiIR5Pg

https://www.youtube.com/watch?v=0i4ke9zaLEQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ