18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια στην Ιταλία

Η 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος ξεκίνησε το Σάββατο (07/03), αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, μετά την απόφαση να αναβληθούν όλοι οι κυριακάτικοι (08/03) αγώνες.

Η κατάσταση στη γείτονα χώρα παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, με τον κορονοϊό να έχει ήδη στερήσει τη ζωή σε περισσότερους από 230 ανθρώπους, ενώ κοντά στα 6.000 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η Ιταλία έχει τεθεί σε… συναγερμό, υπό το φόβο της περαιτέρω εξάπλωσης του COVID-19, με την LNB Serie A να προχωράει στην απόφαση να αναβληθούν οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας.

Τα ματς Τριέστε - Πιστόια και Βίρτους Ρόμα - Σάσαρι διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών, όμως η συνολική κατάσταση στη χώρα και τα νέα επείγοντα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σε συνολικά δεκατέσσερις επαρχίες οδήγησε στην αναβολή των Βαρέζε-Αρμάνι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια-Ρέτζιο Εμίλια, Πέζαρο-Τρεβίζο, Καντού-Κρεμόνα, Μπρέσια-Φορτιτούντο Μπολόνια και Βενέτσια-Πρίντιζι, που ήταν προγραμματισμένα για την Κυριακή (08/03), με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων να διεξαχθούν χωρίς θεατές και δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί πως η Αρμάνι Μιλάνο είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με το ματς να είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη (12/03, 21.45) στο «Mediolanum Forum». Οι Ιταλοί έπαιξαν κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 27η αγωνιστική, αλλά η αναμέτρησή τους με τους «ερυθρολεύκους» βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον… αέρα. Ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, αν και προβλέπονται εξαιρέσεις. Αναμένεται τώρα η αντίδραση της διοργανώτριας αρχής, ώστε να ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ