16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βύθισε κι άλλο τη Βίρτους Ρόμα η… αεράτη Σάσαρι (vid)

Η Σάσαρι συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος και πέρασε από την έδρα της Βίρτους Ρόμα ΜΕ 93-88 και την βύθισε ακόμη περισσότερο προς την ζώνη του υποβιβασμού. Στο ντέρμπι των ουραγών η Τριέστε επικράτησε της Πιστόια με 97-80 για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Βίρτους Ρόμα... καιγόταν για τη νίκη αλλά η Σάσαρι αποδείχθηκε πιο εύστοχη στο παιχνίδι επικρατώντας με σκορ 93-88. Οι Ρωμαίοι ήταν εξαφανισμένοι στο πρώτο ημίχρονο καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 54-35 αλλά η αντίδραση στο τέλος δεν ήταν αρκετή για να αντιστρέψει την κατάσταση με αποτέλεσμα να δεχθεί την 15η φετινή της ήττα. Αντιθέτως η Σάσαρι ασκεί την δική της πίεση στην πρωτοπόρο Βίρτους Μπολόνια κυνηγώντας της στη βαθμολογία (16-5). Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ντουέιν Έβανς και Μίρο Μπίλαν με 23 και 22 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο παιχνίδι που ήταν ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες η Τριέστε φάνηκε να το θέλει περισσότερο και επικράτησε της Πιστόια με 97-80 και την έπιασε στη βαθμολογία (7-15). Κορυφαίοι για τους νικητές ο ΝτεΚουάν Τζόουνς και ο Κόντι Τζάστις με 23 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ