17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανέλαβε τον Πανιώνιο ο Μπιτζάνης

Τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Βλάχου βρήκε ο Πανιώνιος, με τον Γιώργο Μπιτζάνη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση χθες (29/10) το απόγευμα, ενώ έχει μακρά εμπειρία από τους πάγκους, έχοντας εργαστεί τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, αλλά και σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών.

Τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Κύπρο και την ΕΘΑ, αλλά και στην Σλοβακία και την Spisska Nova Ves, ενώ για μια τριετία ήταν άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά στην Εθνική Κατάρ. Έχει υπάρξει βοηθός στην Basket League και σε Κηφισιά (ήταν και στην Β' αλλά και στην Γ' Εθνική μαζί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου), Καβάλα, στην Ουκρανία στην Dnipro, ενώ και σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών όπως το Λαύριο, η Δάφνη, ο Γκυζιακός, Αργοναύτης Ραφήνης και ο Παπάγου.

Την σεζόν 2008-2009 ήταν πρώτος προπονητής στην Γ' Εθνική με τον Ιωνικό ΝΦ, και πλέον ετοιμάζεται να οδηγήσει τον Πανιώνιο στο δύσκολο έργο του στην Β' Εθνική, όπου έχει ξεκινήσει με 0/3, και τρεις βαριές ήτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ