15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Tο φινάλε είχε χαμόγελα και υπερηφάνεια (vids, pics)

Με μία θετική νότα έκλεισαν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Σε μία σεζόν που πολλά πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελαν οι "Κιτρινόμαυροι", με αποτυχία επίτευξης στόχων, ατυχίες και τραυματισμούς, η τρίτη θέση και η επικράτηση απέναντι στον Προμηθέα, έφερε χαμόγελα στον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την κατάληψη της τρίτης θέσης της φετινής Basket League, oι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και πανηγύρισαν την νίκη, αλλά κυρίως μπόρεσαν και "τίμησαν", αποθεώνοντας τρεις παίκτες του ρόστερ που το αποψινό παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία. Τους τρεις "γερόλυκους", Δημήτρη Μαυροειδή, Νίκο Ζήση και Γιόνας Ματσιούλις. Και αν για τον Λιθουανό φόργουορντ το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι, όπως είπε και ο ίδιοςb το τέλος του κύκλου του στην ΑΕΚ, για τον Νίκο Ζήση ίσως σηματοδοτήσει και το τέλος μίας πολύ λαμπρής καριέρας.

Σε μία πολύ όμορφη εικόνα, οι τρεις παίκτες πήραν το χειροκρότημα και την αποθέωση που τους άξιζε.

Φυσικά, η κατάληψη της τρίτης θέσης συνοδεύτηκε και από την απονομή των μεταλλιών, με τους παίκτες της ΑΕΚ να συγκεντρώνονται και να βγάζουν την καθιερωμένη ομάδική φωτογραφία, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της φετινής περιπετειώδους πορείας του συλλόγου.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ