21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νίκος Ζήσης: Μεγάλη αποθέωση πριν τη μεγάλη απόφαση (vids)

Ενα λεπτό πριν από τη λήξη του τέταρτου και τελευταίου μικρού τελικού μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα, ο Βαγγέλης Αγγέλου έβγαλε από το παιχνίδι τον Νίκο Ζήση. Ο λίγος κόσμος που ήταν στο γήπεδο άρχισε να αποθεώνει τον αρχηγό της ΑΕΚ, ο πάγκος έπεσε πάνω του με αγκαλιές και εμφανή τη συγκίνηση. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλα τα μέλη της ομάδας, με τα δάκρυα να μη μπορούν να κρατηθούν. Να μην υπάρχει και λόγος βέβαια, αφού μια τέτοια προσωπικότητα, αξίζει τον κόπο.

 
Με τη λήξη του αγώνα, όλη η οικογένειά του μπήκε στο γήπεδο για να βιώσουν μαζί αυτές τις σημαντικές στιγμές, για τις οποίες πήγε στο γήπεδο και ο επιστήθιος φίλος του και κουμπάρος του, ο Βασίλης Σπανούλης. Μια ξεχωριστή αγκαλιά, ήταν τουη Ζήση με τους άλλους δύο... γερόλυκους της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Γιόνας Ματσιούλις.
 
Ηταν πολλά τα σημάδια μια αποχώρησης από την ενεργό δράση. Ο ίδιος ο Νίκος, δεν θέλησε να αποκαλύψει... εν βρασμώ την οριστική του απόφαση. Ισως και να μην την είχε πάρει ακόμα. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε ότι «δεν είναι βέβαιο, αλλά και μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί και να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, μου βγήκε έτσι. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και σύντομα θα μάθετε την οριστική μου απόφαση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ