21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Το διάβασμα του Αγγέλου και το ρεσιτάλ του Μέικον (vids)

Η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς των πλέι οφ, με τη χθεσινή εμφατική εμφάνισή της και νίκη επί του Παναθηναϊκού που ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Ο Θάνος Τσίμπος σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι στο enwsi.gr, αποδίδοντας τα εύσημα και για τα δύο παιχνίδια στον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Ντάριλ Μέικον. 

===================

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1 και φυσικά δίνοντας νέο ενδιαφέρον σε αυτήν την κόντρα. Οι παίκτες της ΑΕΚ τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο, ανέτρεψαν την διαφορά των 15 πόντων και τελικά κέρδισαν με 12 δείχνοντας ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πράσινους.

Διόρθωσε τα λάθη στο 2ο ημίχρονο

Μετά το πρώτο παιχνίδι και όσα.. μαγικά έγιναν εκεί, η ομάδα έπρεπε να εστιάσει σε αυτά που δεν έκανε καλά και της στέρησαν την νίκη. Ποια ήταν αυτά; Τα πολλά λάθη που έκανε συνολικά σαν ομάδα, αλλά και κυρίως τα γκαρντ της. Δεν γίνεται οι 3 γκαρντ σου να έχουν 12 λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν φωτοτυπία του πρώτου αγώνα, με την ΑΕΚ να υποπίπτει σε 13 λάθη σε 20 λεπτά αγώνα και να δέχεται από αυτά 16 πόντους. Αν συνυπολογίσουμε και τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ που έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό, τότε βγαίνει μια σούμα 35 πόντων που ουσιαστικά χαρίστηκαν στους πράσινους χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο στο γήπεδο. Στο δεύτερο, η Ένωση έκανε μόλις 3 λάθη, προστάτευσε την ρακέτα της και πήρε τα ριμπάουντ αλλάζοντας τον ρυθμό και την εικόνα του αγώνα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ