16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αγγέλου: «Να μην είναι τα λάθη μας… σαν τον κορονοϊό» (vid)

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δε θέλησε να δείξει υπέρμετρο ενθουσιασμό, μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να τονίζει πως είνα απλά το δεύτερο δεκάλεπτο της σειράς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είπαμε και την προηγούμενη φορά ότι είναι το δεύτερο δεκάλεπτο αυτής της σειράς. Από αγωνιστικής πλευράς, στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε δεχθεί 35 πόντους από λάθη δικά μας, από επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου και από transition παιχνίδι. Εμείς αντίστοιχα είχαμε σημειώσει μόλις 6 πόντους με τον ίδιο τρόπο. Όταν παίζεις αυτά τα ματς της σειράς πρέπει να έχεις ατομική ετοιμότητα και να επιβάλλεις εσύ των πράξεων σου. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη διαφορά λαθών από ημίχρονο σε ημίχρονο (13 στο α' και 3 στο β') είπε: «Αν ήξερα τι φταίει δεν θα τα κάναμε. Στο προηγούμενο ματς είχαμε 15 λάθη στο πρώτο ημίχρονο και 2 στο δεύτερο. Δεν ξέρω αν είναι ίσως όπως ο κορονοϊός, ελπίζω όχι».

Για τις απουσίες της ΑΕΚ: «Ο Μωραΐτης επέστρεψε από την καραντίνα λόγω του κορονοϊου, ενώ ο Λάνγκφορντ είναι κάθε μέρα σε θεραπείες. Περιμένουμε».

Νωρίτερα στην ΕΡΤ, ανέφερε τα εξής: «Ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο αυτή της σειράς. Αλλιώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ημιτελικοί και αλλιώς ένα απλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δεχθεί 35 πόντους από transition, επιθετικά ριμπάουντ, λάθη δικά μας και είχαμε βάλει μόνο 6. Το διορθώσαμε αυτό και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ