25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Ανταγωνιστική με τα «αν» που στοίχισαν στη χρονιά (vids)

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τους τελικούς των πλέι οφ, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του Παναθηναϊκού και έτσι χάθηκε και ο τελευταίος στόχος που θα μπορούσε να διεκδικήσει στη σεζόν, το πρωτάθλημα. Ο Θάνος Τσίμπος έκανε στο enwsi.gr έναν απολογισμό της παρουσίας της στη σειρά των ημιτελικών, όπως και σε όσα κόστιζαν στη διάρκεια της σεζόν και πόσα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

============================

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχασε ως τυπικά γηπεδούχος με την σειρά να ολοκληρώνεται στο 3-1. Για ακόμα μία χρονιά δεν κατάφερε να πάει στον τελικό, αλλά εδώ που τα λέμε με όσα τράβηξε την φετινή σεζόν θα ήταν και οξύμωρο.

Και πάλι διαβασμένη

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε και πάλι διαβασμένη στο παιχνίδι και προσπάθησε να διορθώσει αυτά που την είχα «πονέσει» στα προηγούμενα ματς. Με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, κατάφερε να περιορίσει τα λάθη της που έκανε σωρηδόν στα προηγούμενα παιχνίδια και έδινε εύκολους πόντους στον αντίπαλο ενώ και εκείνη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού για να σκοράρει 16 πόντους για πρώτη φορά στην σειρά.

Στο προηγούμενο αγώνα οι πράσινοι εκτέλεσαν την ΑΕΚ από το τρίποντο και ο κόουτς Αγγέλου αποφάσισε να αλλάξει κάπως την αμυντική του τακτική απλώνοντας την άμυνα προς τα έξω για να μην δώσει εύκολα και ελεύθερα τρίποντα (5/16) αλλά το πλήρωσε στην ρακέτα. Ο Παναθηναϊκός χτύπησε μέσα στο καλάθι με τους πολλούς ψηλούς που έχει και σκόραρε το νούμερο ρεκόρ, 44 από τους 78 πόντους του από το ζωγραφιστό. Είπαμε και στο προηγούμενο μπλογκ, ανάλογα την άμυνα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις και όταν παίζεις με μια ποιοτικότερη ομάδα διαλέγεις το «δηλητήριο» που θέλεις να σε σκοτώσει.  Παρόλα αυτά η ΑΕΚ είχε φέρει το παιχνίδι εκεί που ήθελε και 7:27 πριν το τέλος του αγώνα προηγήθηκε με το τρίποντο του Λοτζέσκι με 9 πόντους (63-54).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ