17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αδειάζει… η κλεψύδρα για τον Ντέιβις

Η ανταλλαγή δεν έγινε για τον Άντονι Ντέιβις και ο ίδιος θα δει τον χρόνο να μειώνεται, με τον αποχωρισμό με τους Πέλικανς να είναι δεδομένος και απλά αμφότερους να περιμένουν το καλοκαίρι.

Ο Άντονι Ντέιβις ανταλλαγή ζήτησε αυτό τον χειμώνα, αλλά ανταλλαγή δεν είδε. Πολλές ήταν οι ομάδες, που βρέθηκαν σε συζητήσεις με τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, αλλά καμία δε βρήκε προσφορά που να τους... συγκίνησε για αυτή την εποχή, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις για το καλοκαίρι που έρχεται.

Αυτό θα συμβεί για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής του Ντέιβις στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, καθώς και τη μη συμμετοχή του στα παιχνίδια που γίνονται μέρα πάρα μέρα. Με βάση αυτό το γεγονός, καθώς και τη λύση του συμβολαίου το καλοκαίρι του 2020, οι «Πελεκάνοι» δεν μπορούν να τον έχουν «παροπλισμένο» μέχρι τότε, μη σημειώνοντας καμία πρόοδο. Ο άλλος λόγος, έχει σχέση ακριβώς με αυτή τη λύση του συμβολαίου, καθώς το καλοκαίρι που έρχεται θα έχει μοναδική επί της ουσίας ευκαιρία, για να πάρει έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι επόμενοι μήνες του Άντονι Ντέιβις, λοιπόν, είναι σίγουρα οι τελευταίοι στην Νέα Ορλεάνη. Και μόλις ξημερώσει η 1η Ιουλίου, θα γνωρίζουμε τον επόμενο προορισμό του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ