18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έφτασε στην Αθήνα ο Τζόουνς για τον Πανιώνιο

To πόδι του πάτησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Λάκι Τζόουνς, δείχνοντας ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονική με τα χρώματα του Άρη και του ΠΑΟΚ αποφάσισε να φύγει από την συμπρωτεύουσα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Τη Δευτέρα (2/9) έφτασε στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο general manager του «Ιστορικού», Χρήστος Χριστοδούλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου ο Λάκι Τζόυονς τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Αθήνα για να παίξω για τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή. Θα είναι μια μεγάλη χρονιά. Ανυπομονώ να αρχίσει. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα με την ομάδα μας» ήταν τα λόγια του Αμερικανού άσου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ