19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έρχεται το «έπος» του Uncle Drew! (vids)

Κάιρι Ίρβινγκ, Σακίλ Ο' Νίλ, Ρέτζι Μίλερ, Κρις Ουέμπερ, Νέιτ Ρόμπινσον και Λίζα Λέσλι έρχονται... στη μεγάλη οθόνη για μία ταινία που δεν πρόκειται να χάσει κανένας μπασκετικός.

Πολλοί θα περιμένουν το καλοκαίρι για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Άλλοι για να κάνουν ένα ταξίδι αναψυχής, άλλοι για να απολαύσουν απλά μία παραλία, άλλοι για την ησυχία τους, άλλοι... για ατελείωτο πάρτι. Άλλοι, όχι οι μπασκετικοί!

Αυτοί θα περιμένουν το καλοκαίρι, για να πάνε... στον κινηματογράφο. Κι αυτό, γιατί στις 19 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία που αναμένεται να τους καθηλώσει, το «Uncle Drew». Ας εξηγήσουμε πρώτα την υπόθεση, όμως. Έχοντας πρώτα δαπανήσει όλα του τα χρήματα, για να μπει σε μία ομάδα streetball στο Χάρλεμ, ο Νταξ βιώνει απίστευτες ατυχίες, ενώ χάνει και από τον «αιώνιο» του αντίπαλο. Το πρωτάθλημα, βέβαια, δεν έχει λήξει, αλλά πρέπει να το κερδίσει οπωσδήποτε, για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα.

Και κάπου εκεί, «σκαρφίζεται» τη λύση του να απευθυνθεί στο «μύθο» που αποκαλείται «Uncle Drew», προκειμένου να πείσει τους υπόλοιπους... 70ρηδες να τον ακολουθήσουν και να στελεχώσουν την ομάδα του Νταξ, ώστε να σώσει την παρτίδα. Οι δυο τους ξεκινούν αυτό το ταξίδι, ώστε ο άτυχος κάτοικος του Χάρλεμ να κερδίσει το στοίχημά του.

Ποιον εννοούμε, όταν λέμε «Uncle Drew»; Φυσικά τον Κάιρι Ίρβινγκ! Ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς υποδύεται τον περίφημο «Uncle Drew», σε συνέχεια του ομώνυμου παρατσουκλιού που του έχει αποδοθεί, μετά το μεγάλο σουτ που είχε πετύχει κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στους τελικούς του 2016, για να χαρίσει τον τίτλο του ΝΒΑ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αν και ασφαλώς οι «ρίζες» του συγκεκριμένου ψευδωνύμου βρίσκονται στον Σκότι Πίπεν, την εποχή που αποτελούσε απαραίτητο στήριγμα του Μάικλ Τζόρνταν στους τίτλους των Σικάγο Μπουλς. Στην υπόθεση της ταινίας, συμπαίκτες του... γερασμένου πλέον Drew, είναι ο Σακίλ Ο' Νίλ, ο Κρις Ουέμπερ, ο Νέιτ Ρόμπινσον και Λίζα Λέσλι. Επίσης γερασμένοι, αλλά διόλου ευκαταφρόνητοι ως ομάδα...

Το θέμα για τους ίδιους, λοιπόν, πέραν του να βοηθήσουν τον Νταξ, είναι να αποδείξουν πως παρά τα 70... και βάλε χρόνια τους, η τέχνη δεν έχει ξεχαστεί. Κάπως έτσι, ετοιμάζονται για μία τελευταία μεγάλη παράσταση, στα ανοικτά γήπεδα του Χάρλεμ.

Από το trailer κιόλας, φαίνεται πως αυτή η ταινία... δεν χάνεται!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ