13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νετς: Χωρίς Ίρβινγκ, αλλά με Χάρντεν

Οι Μιλγουόκι Μπακς ισοφάρισαν τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής σε 2-2, κάνοντας την ανατροπή. Στη συνέχεια της σειράς με τους Μπρούκλιν Νετς, δεν θα βρουν όμως ξανά απέναντί τους τον Καϊρί Ίρβινγκ. Αντίθετα, μπορεί να ξαναβρεθούν με τον Τζέιμς Χάρντεν.
Ο Ίρβινγκ υπέστη διάστρεμμα στον τρίτο αγώνα της σειράς στο Μιλγουόκι. Θα χάσει σίγουρα των 5ο αγώνα με τους Μπακς και όπως αναφέρουν τα αμερικανικα δίκτυα θα επιστρέψει στη δράση στους τελικούς της Ανατολής, αν φυσικά οι Νετς προσπεράσουν το εμπόδιο των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Τα καλά νέα για τους Νετς είναι πως αυτός που είναι έτοιμος να επιστρέψει είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είχε υποστεί μια θλάση. Ο Στιβ Νας, προπονητής της ομάδας του Μπρούκλιν, είχε τονίσει πως δεν ήθελε ο τραυματισμός του Ίρβινγκ να αναγκάσει τον Χάρντεν να επιστρέψει νωρίτερα, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να γίνει αυτό ακριβώς. Ο "μούσιας" θα κάνει την τελευταία "δοκιμή" στην προθέρμανση της ομάδας, καθώς είναι επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί. Αν πονάει, θα μείνει και πάλι εκτός. Αν όχι, θα αγωνιστεί κανονικά και θα είναι μια μεγάλη ανάσα για τους Μπρούκλιν Νετς.
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ