20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έρχεται «λίφτινγκ» στον Πανιώνιο

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός του Πανιωνίου από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Κύπελλο θα φέρει αλλαγές στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο «ιστορικός» διασύρθηκε με 93-72 στο Αιγάλεω και στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ανέλαβε την ευθύνη με δήλωσή του.

Όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, ο Γιάννης Λίβανος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απομακρυνθεί από την άκρη του πάγκου, καθώς η δυσφορία και των φιλών της ομάδας προς το πρόσωπό του είναι έντονη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν και την εικόνα... κατάρρευσης που δείχνουν οι «κυανέρυθροι». Η διοίκηση λοιπόν βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, καθώς υπενθυμίζεται ότι πλέον υπάρχει στο κλαμπ και ο Γιώργος Σκαραφίγκας ως τεχνικός σύμβουλος.

Ήδη ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει με τον Σαμάρντο Σάμουελς,και ο 30χρονος Τζαμαϊκανός θα προσφέρει σημαντικές βοήθειες κοντά στο καλάθι. Παρ' όλα αυτά ο άλλοτε παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και της Μπαρτσελόνα δεν θα είναι ο μόνος που θα ενισχύσει τους Νεοσμυρνιώτες.

Και στις θέσεις των γκαρντ αναμένεται να γίνει κίνηση ούτως ώστε να ανέβει το επίπεδο. Ο στόχος έχει βρεθεί και πλέον θα φανεί αν θα ολοκληρωθούν θετικά για την ομάδα οι διαπραγματεύσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ