24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έπεσε θύμα ληστείας ο Καλντερόν

Ο πρώην άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Χοσέ Καλντερόν, έπεσε θύμα ληστείας σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής αστυνομίας και δηλώσεις του Ισπανού πόιντ γκαρντ.

Ο Καλντερόν μπορεί να αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος των Ντιτρόιτ Πίστονς, φαίνεται ωστόσο πως δεν έχει ακόμα μετακομίσει από το Οχάιο. Την ίδια ώρα λοιπόν που ο Ισπανός πόιντ γκαρντ απολάμβανε τις διακοπές του στη γενέτηρά του, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στη Lake Road του Κλίβελαντ. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η διάρρηξη έγινε κάπου ανάμεσα στην 21η και την 25η Ιουλίου, και γνωστοποιήθηκε στις αρχές από την καταγγελία ενός γείτονα που είδε μισάνοιχτη την πόρτα του γκαράζ.

"Δεν ήταν κάτι τρομερό", δήλωσε ο Καλντερόν σε συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικά μέσα. "Τα περισσότερα από τα πράγματά μου, τα έχω εδώ μαζί μου στην ΙσπανίαΔεν έγινε και τίποτα, συμβαίνουν αυτά".

Οι ληστές, σύμφωνα με τον Χοσέ Καλντερόν, κατάφεραν να αποσπάσουν ένα ρολόι Chanel, μία τσάντα Prada, ένα Xbox, έναν υπολογιστή Apple iMac και μερικά ζευγάρια παπούτσια Louis Vuitton.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ