24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όλοι υποκλίνονται στον Ναβάρο (pics)

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και άπαντες, όχι μόνο ο μπασκετικός κόσμος, τον αποχαιρέτησε.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της «μισητής» αντιπάλου της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, έστειλε το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ισπανό γκαρντ, αναφέροντας: «Με το "αντίο" στο Χουάν Κάρλος Ναβάρο η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει την αναγνώρισή της προς έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες του ισπανικού μπάσκετ. Ήταν πραγματική τιμή να τον ανταγωνιζόμαστε. Καλή τύχη». Την ανάρτηση, στο Twitter, αναδημοσίευσε και το μπασκετικό τμήμα της «βασίλισσας».

O επί σειρά ετών αρχηγός της ποδοσφαιρικής «Μπάρτσα», ο οποίος ανήκει πλέον στην ιαπωνική Βίσελ Κόμπι, έγραψε για το «Λα Μπόμπα»: «Ήσουν σημείο αναφοράς σαν παίκτης και άνθρωπος. Ήταν φανταστικό να σε βλέπουμε να παίζεις όλα αυτά τα χρόνια. Για πάντα ευγνώμονες, φίλε μου».

https://www.instagram.com/p/BmmnGEHgohp/?taken-by=andresiniesta8

Μήνυμα, για το «αντίο» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο από το παρκέ, έγραψαν πολλοί παίκτες, προπονητές και φυσικά ομάδες που τέθηκε αντιμέτωπος. «Ήσουν πάντα ένα παράδειγμα για τους πάντες. Όλοι μας θελήσαμε να κάνουμε την "μπομπίτα", αλλά κανείς δεν πλησίασε την αλήθεια. Ο αρχηγός μιας πολύ ξεχωριστής ομάδας φίλων. Θα μας λείψεις, θα λείψεις από το μπάσκετ. Καλή τύχη στη νέα σου σελίδα. Μία μεγάλη αγκαλιά από εμένα», έγραψε ο Χοσέ Καλντερόν, ο οποίος δημοσίευσε παράλληλα και κοινές φωτογραφίες τους από την Εθνική Ισπανίας.

«Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο και συμπαίκτη, Ναβάρο, για την καταπληκτική του καριέρα! Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και τις σπουδαίες στιγμές που είχαμε παρέα!», είναι το σχόλιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, συνοδευόμενο από κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που έπαιζαν, ως συμπαίκτες, στην Μπαρτσελόνα.

https://www.instagram.com/p/BmnHo-flUs7/?taken-by=saras_jasikevicius

«Όσα κατάφερες και έδωσες στο μπάσκετ δεν περιγράφονται με λόγια. Το "σε ευχαριστώ", ακόμη και με κεφαλαία γράμματα, δεν αρκεί για να εκτιμηθεί πόσα σημαίνεις για όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το άθλημα, ειδικά για εμένα. Ήταν κάτι παραπάνω από τιμή μου να μεγαλώσω δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια και είμαι βέβαιος πως ό,τι κι αν ακολουθήσεις από εδώ και πέρα θα το κάνεις εξαιρετικά», έγραψε στα ισπανικά και τα αγγλικά ο Πάου Γκασόλ, δημοσιεύοντας  κι εκείνοςκοινή φωτογραφία τους από τους «μπλαουγκράνα».

https://www.instagram.com/p/BmmCxaOgXV1/?utm_source=ig_embed



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ