16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τζάμπολ για τις Ακαδημίες του Προμηθέα

«Επένδυση» στα νιάτα κάνει ο Προμηθέας, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο (1-2 Σεπτεμβρίου)  θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των προπονήσεων για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες στα νέα γήπεδα του πατρινού συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Σκοπός η ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω της δουλειάς που θα πραγματοποιήσει μια ομάδα έντεκα προπονητών.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Μ’ εντυπωσιακό τρόπο θ’ ανοίξει ο Σεπτέμβριος του 2018 για τον Προμηθέα και το πιο ζωντανό κι ελπιδοφόρο κομμάτι του Συλλόγου: τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών της πατρινής ομάδας, καθώς το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, στα νέα γήπεδα του Προμηθέα, στον Καστελλόκαμπο.

Ο Προμηθέας ανοίγει το ολοκαίνουριο δικό του σπίτι για να υποδεχθεί το «αύριο» του Συλλόγου και υλοποιεί ένα όνειρο πολλών χρόνων, θέτοντας πια γερά θεμέλια στο οικοδόμημα που τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει στην Ελλάδα, ενώ από φέτος, θα εκπροσωπήσει την πόλη της Πάτρας και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Οικοδεσπότες στο νέο αυτό σπίτι θα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα από 11 προπονητές, που με επικεφαλής τον Ανδρέα Μελιγδή, θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την ανάδειξη καλών αθλητών, με αρχές και αξίες.

Το προπονητικό staff αποτελείται από τους «παλιούς»: Ανδρέα Μελιγδή, Νίκο Νάκη, Κώστα Τζαμάκο, Νίκο Τσεμπερλίδη, Δημήτρη Αγγελόπουλο, που φέτος θα πλαισιωθούν από τα νέα μέλη της ομάδας: Θάνο Λουκόπουλο, Κώστα Κατοχιανό, Παναγιώτη Καπερώνη, Γεώργιο Σταματόπουλο, Γιάννη Τσούνα και Κατερίνα Λαμπροπούλου. Γίνεται φανερό πως ο Σύλλογος θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ύπαρξη ιδιόκτητων γηπέδων, ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας προπόνηση, καθώς οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν με τον ιδανικό αριθμό παιδιών ώστε το παραγόμενο αποτέλεσμα της προπόνησης να είναι το βέλτιστο δυνατό.

Καλή Αγωνιστική Χρονιά!».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ