24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα συλλυπητήρια του Προμηθέα για τον Γκίμα

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Δημήτρη Γκίμα, που βύθισε στο πένθος το Φίλιππο Βέροιας αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, εξέφρασε ο Προμηθέας Πατρών.

Ο προπονητής του συγκροτήματος της Ημαθίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, στο σπίτι του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Οι Αχαιοί εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση, για να εκφράσουν την οδύνη τους για τον απροσδόκητο χαμό του.

Η ανακοίνωση: «Τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών -και προσωπικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγγελος Λιόλιος- εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, καθώς και στην Οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για τη βαριά κι εντελώς απρόσμενη απώλειά τους. Ο εκλιπών υπηρέτησε τον μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας ως αθλητής και προπονητής με αυθεντικό πάθος, σπάνιο αθλητικό ήθος και ιδιαίτερη αγάπη.

Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των δύο ομάδων μάς εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη του για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος. Το κενό τέτοιων ανθρώπων είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ