17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στον Προμηθέα ο Μπελ (vids)

Σε συμφωνία με τον Τζέιμς Μπελ κατέληξε ο Προμηθέας Πατρών, προκειμένου να τον ενισχύσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών του εντός κι εκτός συνόρων.

Ο 28άχρονος φόργουορντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Basket League, έχει όμως εμπειρία στο Eurocup. Αποφοίτησε το 2014 από το Βιλανόβα, αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ. Ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του από την Ιταλία και την Κρεμόνα κι εν συνεχεία έπαιξε στη Γαλλία με τη Νανσί, το Ισραήλ με τη Χάποελ Χολόν, την Τουρκία με την Νταρουσάφακα, την Κροατία με την Τσεντεβίτα και το Μαυροβούνιο με την Μπούντουσνοστ.

Κατέκτησε το Eurocup το 2018 με το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, έχοντας εκείνη τη σεζόν σε δεκαεφτά ματς κατά μέσο όρο 8,7π. και 3,5 ριμπάουντ. Με τη Νανσί έπαιξε σε δέκα ματς στο Eurocup με μ.ό. 8,6π. και 2,4 ριμπάουντ και με τους Κροάτες άλλα εφτά, πέρυσι, με μ.ό. 10,8π., 3,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ. Με την ομάδα από την Ποντγκόριτσα έκανε και το νταμπλ εντός συνόρων, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Μαυροβουνίου 2019. Ο Μάκης Γιατράς τον προορίζει για αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα, Οκτάβιους Έλις.

https://www.youtube.com/watch?v=UZQ7gdORAQk

https://www.youtube.com/watch?v=Rnlq5YrmxwU

https://www.youtube.com/watch?v=94xabqoZeEQ

https://www.youtube.com/watch?v=ZpmcKMAqXi0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ