25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Χιλ, παλεύει για Μαυροειδή

Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Κέισι Χιλ, οποίος έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ο «Ιστορικός» φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του 24χρονου απόφοιτου του Φλόριντα τον γκαρντ που αναζητούσε, με τις δυο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Ο Χιλ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Άλμπα Φέχερβαρ, με την οποία είχε 10,8 πόντους, 4,8 ασίστ μ.ο στο πρωτάθλημα και 13,2 πόντους, 5,5 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 2,5 κλεψίματα ανά παιχνίδι στο Europe Cup της FIBA.

Εκτός από τον Χιλ, μεγάλος στόχος για τους «κυανέρυθρους» αποτελεί ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο κάτοχος του Basketball Champions League και Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ, αποτελεί διακαή πόθο στην «πλατεία», οι οποίοι θέλουν να τον ξανά δουν να φοράει την φανέλα του Πανιωνίου μετά τη διετία 2005-2007. Την σεζόν που μας πέρασε ο 33χρονος σέντερ είχε 7,5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ στην Basket League και 8,4 πόντους και 4 ριμπάουντ στο BCL. Στόχος του Θανάση Σκουρτόπουλου και του επιτελείου του είναι να καταφέρουν να χτίσουν την ομάδα του γύρω από την εμπειρία του Μαυροειδή, για αυτό το λόγο παλεύουν ώστε να τον φέρουν στην ομάδα τους.

Μωραίτης και Φιλιππάκος

Θετικά αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί από την ΑΕΚ με μορφή δανεισμού. Ο 19χρονος γκαρντ πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του, και θα επιστρέψει σε γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο, καθώς στον Πανιώνιο έκανε τα πρώτα του βήματα, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στην Basket League την σεζόν 2014-2015. Επίσης, παίκτης των «κυανέρυθρων» αναμένεται να γίνει και ο Πάνος Φιλιππάκος, επιστρέφοντας και αυτός στην «πλατεία». Ο πρώην πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήταν ουσιαστικά κλεισμένος από το Μαρούσι, αλλά το δέλεαρ της Basket League τον φέρνουν να συμφωνεί με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε πριν τρεις χρονιές, όταν αυτός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ