16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης: Τέλος ο Σάββας Καμπερίδης

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Σάββα Καμπερίδη, οριστικοποιώντας το τέλος της συνεργασίας τους.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη καταλήξει στην περίπτωση του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα αναλάβει να χτίσει τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας με τον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο του Άρη για τον τελευταίο 1.5 χρόνο, αποτελεί  το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι "κίτρινοι" ευχαρίστησαν τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο σε ένα αρκετά δύσκολο "φεγγάρι" για αυτόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Σάββα Καμπερίδη για την προσφορά του στην ομάδα.

Ως παίκτης, επί σειρά ετών ως βοηθός προπονητή και τον τελευταίο 1.5 χρόνο ως χεντ κόουτς, ο Σάββας Καμπερίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον ΑΡΗ και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε ευτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ