20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Άρης: Προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση με Ντραγκίσεβιτς

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη FIBA και ο Άρης απάντησε ότι εκβιάζεται. Φαίνεται όμως ότι οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθεια να αποκαταστήσουν την επικοινωνία και τη σχέση τους, προκειμένου να εξομαλύνουν την κατάσταση.

 


Οι άνθρωποι του Άρη επικοινώνησαν με τον Μαυροβούνιο και στη συνέχεια εκείνος «κατέβασε» την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα στο instagram με σαφείς αιχμές για τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη. Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να αποφευχθεί η προσφυγή με την οποία απείλησε ο Ντραγκίσεβιτς, προκειμένου να μην προστεθεί ένας ακόμη «πονοκέφαλος» στους «κιτρινόμαυρους».

 

 

Αυτό είναι το τελευταίο που θα ήθελαν στο «Παλέ». Να προκύψει ένα ακόμη ΒΑΝ από την ομάδα της σεζόν που πέρασε και ενώ γίνεται προσπάθεια να διευθετηθούν οι επτά υποθέσεις που εκκρεμούν. Μόνο έτσι θα μπορέσει ο Γιάννης Καστρίτης να αρχίσει να κάνει έναν ρεαλιστικό σχεδιασμό που θα μπορέσει να υλοποιήσει ο Άρης για να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν.

 

Photo Credits Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ