22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άρης: Θετικές εξελίξεις με την εγγυητική

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της αίτησης για κατάπτωση της εγγυητικής, την οποία είχαν κάνει παλιοί παίκτες του Άρη αλλά και ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης, προέκυψε ύστερα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΕΑ, για τη συγκεκριμένη περίπτωση αποφασίστηκε εκ νέου αναβολή επ'αόριστον, ενώ η αναβολή στην υποθεση των "κιτρίνων" υπήρξε μετά από αίτημα που έκανε η ΚΑΕ Άρης. Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετική από την πλευρά της ομάδας και πλέον κύριο μέλημα των «κίτρινων» είναι να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το συγκεκριμένο ζήτημα "ταλαιπωρεί" πολύ καιρό την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει τις ανοικτές υποθέσεις και να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο αδειοδότησης μέχρι την 15η Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα και του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (εξ αναβολής) ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ