16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φέρνει και Μάρεϊ το Ρέθυμνο

Σε ακόμα μία αλλαγή στο ρόστερ του προχωράει το Ρέθυμνο, ώστε να εμφανιστεί πιο δυνατό στη συνέχεια της Basket League.

Οι Κρητικοί δεν ξεκίνησαν καλά στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας στα δύο πρώτα παιχνίδια τους από τον Ήφαιστο Λήμνου στη Μύρινα και από το Περιστέρι στο «Μελίνα Μερκούρη». Ο προπονητής τους Βαγγέλης Ζιάγκος, στην προσπάθειά του να «διορθώσει» το ρόστερ, εισηγήθηκε στους διοικούντες την ΚΑΕ την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου στο ελληνικό κοινό, του Λαμόντ Μάρεϊ Τζ., ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-2018 στα Τρίκαλα BC.και σε δώδεκα παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 12,6π., 5,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 29.25’.

 

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι γιος του πρώην NBAer, Λαμόντ Μάρεϊ, και μετά την αποχώρησή του από τους Θεσσαλούς αγωνίστηκε στην G-League με τη φανέλα των Μέιν Ρεντ Κλος, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Ιταλία για λογαριασμό της Πέζαρο.

Στο Ρέθυμνο προχώρησαν νωρίτερα μες στην εβδομάδα και στην απόφαση αντικατάστασης του Πρινς Ουίλιαμς με τον πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου, Μάλκολμ Λι, ο οποίος είχε πέρυσι με τη θαλασσί φανέλα σε έντεκα παιχνίδια της Basket League κατά μέσο όρο 9,9π. και 4 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ