25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ρεκόρ και… «Νικ Καλάθης ολέ ολέ»! (vid)

Ο Νικ Καλάθης είναι απολαύστικος για άλλο ένα ματς του Παναθηναϊκού και προχώρησε σε προσωπικό ρεκόρ σε ασίστ για την Ευρωλίγκα, με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να τον αποθεώνουν σε βαθμό που θύμισε... Διαμαντίδη.

Ο Παναθηναϊκός είναι «ισοπεδωτικός» απέναντι στη Ρεάλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs της Ευρωλίγκα, με τον Νικ Καλάθη «σεληνιασμένο» να οδηγεί, μεταξύ άλλων, την ομάδα του. Ο ηγέτης των «πρασίνων», μάλιστα, συνδυάζει την τρομερή του εμφάνιση με προσωπικό ρεκόρ, το οποίο αφορά τις ασίστ του στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Καλάθης στο τέλος της τρίτης περιόδου είχε ήδη μοιράσει 16 ασίστ, ξεπερνώντας τις 14 που είχε μοιράσει σε αγώνα με την Μπασκόνια στις 11 Φεβρουαρίου 2017. Ο Νικ είναι... εξωπραγματικός, αν μη τι άλλο, και αυτό έχει επίδραση και στη συνολική απόδοση της ομάδας του.

Στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, δε, ακούστηκε ρυθμικά το όνομά του και σε ένταση που θύμιζε... Δημήτρη Διαμαντίδη! Κάπως έτσι, έδειξαν ξανά την αναγνώρισή τους για όσα έχει κάνει ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν.

Δείτε ακολούθως τη 16η ασίστ του:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ