16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παπαντωνίου και Παπαδημητρίου στην Πλατεία

Δυο ακόμη κινήσεις πραγματοποίησε ο Πανιώνιος, ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του δυο Έλληνες αθλητές, ενισχύοντας την περιφερειακή του γραμμή.

Ο πρώτος είναι ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος από τη στιγμή που ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε στόχος αρκετών ομάδων, με τον Πανιώνιο να τον κάνει δικό του. O 28χρονος γκαρντ, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει το κενό του Φιλ Γκος, Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΛ Φάρο στη Λάρισα έχοντας 11,8 πόντους και 4,5 ασίστ σε 26 παιχνίδια στην Basket League, ενώ έχει περάσει από Μαρούσι,, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου,  ΑΕΚ και Προμηθέα Πατρών ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία.

Η έτερη προσθήκη είναι ο 25χρονος γκαρντ, Γιώργος Παπαδημητρίου, ο οποίος μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον ΕΦΑΟΖ στην Β΄Εθνική την σεζόν 2016-2017 μεταγράφηκε στο Λαύριο όπου πέρυσι συμμετείχε σε 12 παιχνίδια, έχοντας 1,3 πόντους. Ο ταχύτατος γκαρντ δεν αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και θα συνεχίσει την πορεία του στον «Ιστορικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ