24.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μπακς: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει άγνωστο εάν θα καταφέρει να δώσει το παρών στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ, στα φετινά πλέι οφ, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Φοίνιξ Σανς.

Τα «ελάφια», που έχουν το μειονέκτημα έδρας, δοκιμάζονται στην «Phoenix Suns Arena» απέναντι στους «ήλιους», και παρότι ο Έλληνας διεθνής κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει η συμμετοχή του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο τραυματισμός του στο αριστερό γόνατο στον τέταρτο τελικό της Ανατολής κόντρα στους Ατλάντα Χοκς τού στέρησε την παρουσία του από τα επόμενα δύο ματς. Οι συμπαίκτες του κατάφεραν τελικά να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, χωρίς εκείνον στη διάθεσή τους, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν ανυπομονούν για την αγωνιστική επάνοδό του.

Σε αντίστοιχο τραυματισμό που είχε πέρυσι χρειάστηκε μία εβδομάδα για να δηλωθεί «απόλυτα καλά». Αν και οι Φοίνιξ Σανς έχουν ξεκαθαρίσει πως προετοιμάζονται με την πεποίθηση πως θα παίξει, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν του δίνουν πιθανότητες σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% να προλάβει να αγωνιστεί στον πρώτο τελικό. Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται φυσικά στην Αριζόνα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την τελευταία στιγμή, πριν από το τζάμπολ, οπότε και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι από το ιατρικό και το προπονητικό επιτελείο των «ελαφιών».

https://www.youtube.com/watch?v=HWowQYLhT3Q



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ