17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπακς: «Πέταξαν» με Γιάννη (vid)

Από την Αριζόνα θα ξεκινήσουν οι φετινοί τελικοί στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς που έχουν το πλεονέκτημα έδρας και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/07, 04.00) στην «Phoenix Suns Arena», με το δεύτερο να ακολουθεί στο ίδιο κλειστό δύο ημέρες μετά (09/07, 04.00), πριν η σειρά μεταφερθεί στο Ουισκόνσιν και το «Fiserv Forum». Τα «ελάφια» αναχώρησαν ήδη για το Φοίνιξ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο τραυματίας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πάντως παραμένει αμφίβολος.

Στο Μιλγουόκι δεν έχουν ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του «Greek Freak», ο οποίος υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο και την ημέρα του πρώτου τελικού -εφόσον δεν αγωνιστεί- θα συμπληρώσει μία εβδομάδα εκτός παρκέ. Τόσο του είχε πάρει πέρυσι το Μάρτιο για να δηλωθεί έτοιμος, χωρίς περιορισμό λεπτών, αν και τελικά δεν επανήλθε στη δράση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του «λουκέτου» που μπήκε σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως και, φυσικά, και στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ