16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λάρισα – Τζέρι Σμιθ: Χάνει τον πρώτο σκόρερ της!

Μισή χαρά έμεινε στη Λάρισα μετά την σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Ο πρώτος σκόρερ και βασικός επιθετικός πρωταγωνιστής της ομάδας, Τζέρι Σμιθ χτύπησε στο χέρι του και η κατάστασή του εκτιμάται ως πολύ σοβαρή. Αν και υπάρχουν κάποιες τελευταίες μικρές ελπίδες, όλα δείχνουν ότι η Λάρισα θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει πρόωρα τον Σμιθ και να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Ο αμερικανός σκόρερ έχει από τη λήξη του αγώνα κιόλας πάνω του το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά. Οι γιατροί εξετάζουν την περίπτωση μήπως και μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποια γρήγορη θεραπεία, αλλά η εκτίμηση είναι ότι αυτό αγγίζει τα όρια του απίθανου. Ηδη, ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει ενημερωθεί για την πιθανότατη δυσάρεστη εξέλιξη και έχει αρχίσει τη... γύρα στις λίστες των διαθέσιμων παικτών.

Ο ΣΜιθ είναι ο ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν συμμετάσχει και στα 17 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η Λάρισα. Οι άλλοι τέσσερις είναι οι Μπράντον Ρας, Κεν Μπράουν, Σπύρος Μούρτος και Κώστας Παπαδάκης. Είναι δε ο πρώτος σκόρερ, με 273 πόντους, μακράν του δεύτερου Μπράντον Ρας ο οποίος έχει 184.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ