21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καντζούρης: «Η μεγαλύτερη νίκη στη σεζόν» (vid)

Ο Ηλίας Καντζούρης ήταν περιχαρής μετά τη μεγάλη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί της ΑΕΚ με 79-72, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα, οι Ροδίτες έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ και όπως ήταν λογικό άπαντες είναι ικανοποιημένοι στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν το συζητάω, ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας στη σεζόν. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είπαμε ότι φτάναμε στην πηγή και δεν πίναμε νερό. Σήμερα είχαμε κι άλλη απουσία που δεν έπαιξαν ο Σπάισερ και ο Ντράγκοβιτς. Ήταν μία περίεργη χρονιά για όλες τις ομάδες και πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας και στους τραυματισμούς και στον κορονοϊό. Οι παίκτες έχουν υπερβάλλει εαυτούς. Παίζαμε καλά αλλά μας έλειπε η ουσία στα κρίσιμα. Σήμερα τα καταφέραμε και όλοι έδωσαν κάτι. Ήταν το κερασάκι που μας έλειπε. Μία μεγάλη νίκη. Είχαμε φτάσει κοντά και σε άλλα παιχνίδια αλλά πλέον το πετύχαμε. Αξίζουμε να ξεκουραστούμε».

Για το μέταλλο που έδειξε ο Κολοσσός: «Ξέρετε κάτι; Είχαμε κάνει μεγάλες επιστροφές σε άλλα παιχνίδια. Είχαμε δείξει χαρακτήρα. Μας έλειπαν οι λεπτομέρειες».

Για τις αποφάσεις των παικτών του στα κρίσιμα: «Στην άμυνα οι παίκτες έβαλαν το σώμα τους. Ο Άρτις θεωρώ ότι αμυντικά στο τέλος ήταν καταπληκτικός. Του το είπα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας. Ο καθένας στο ρόλο του. Δεν ήταν ο γνωστός Άρτις στην επίθεση, αλλά ήταν εξαιρετικός στην άμυνα. Ο Γουότσον, ο Ξανθόπουλος, ο Ζάρας, ο Άντριτς και ο Καντέρ αλλά όλα τα παιδιά πρόσφεραν. Ήταν όλα τα παιδιά που βοήθησαν».

Για το ταμείο: «Δεν κάνουμε ακόμα ταμείο. Οι σοβαρές ομάδες κάνουν ταμείο στο τέλος. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε και να δούμε πόσοι θα είμαστε. Έχουμε το παιχνίδι στη Νίκαια και να δούμε πως θα ετοιμαστούμε για να τελειώσουμε τη χρονιά για την εικόνα που μας αξίζει».

Για το αν είναι πάνω από τον πήχη των προσδοκιών: «Πρώτος στόχος ήταν η παραμονή. Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα τα οικονομικά και πότε ξεκίνησε να χτίζεται η ομάδα. Είναι διαφορετικό να ψάχνεις παίκτες τον Ιούνιο κι άλλο να κοιτάς τέλη Αυγούστου. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Είχαμε 3+1 τραυματισμούς που τελείωσε η χρονιά για τους συγκεκριμένους παίκτες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε στο γήπεδο. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε κι άλλες νίκες. Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά αλλά ρεαλιστικά. Πρέπει να δούμε τη θέση μας και να ζητάμε περισσότερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ