19 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Γιος παλαίμαχου NBAer στα Τρίκαλα BC (vid)

Την απόκτηση του Λαμόντ Μάρεϊ Τζούνιορ, που είναι γιος παλαίμαχου NBAer, ανακοίνωσαν εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League τα Τρίκαλα BC.

Μετά το γιο του Κεν Μπάρλοου, Κέλσεϊ, αλλά και τον Πάτρικ Γιούινγκ Τζούνιορ οι Θεσσαλοί συμφώνησαν με τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο πατέρας του οποίου επιλέχθηκε στο νούμερο 7 του ντραφτ του ΝΒΑ εν έτει 1994 κι έπαιξε επί έντεκα χρόνια στο «μαγικό» κόσμο. Ο Λαμόντ Μάρεϊ Τζούνιορ αποφοίτησε φέτος από το Πέπερνταϊν, έχοντας κατά μέσο όρο 21,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 33 ματς στο NCAA.

Η ανακοίνωση: «H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Lamond Murray Jr. Αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 1.96. Ο γεννημένος το 1994 Lamond αποφοίτησε φέτος από το Pepperdine και στην τελευταία του χρονιά είχε σε 31 παιχνίδια μέσο όρο 21,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο. Συμμετείχε στο φετινό Summer League του NBA με τους Miami Heat. Είναι γιος του παλιού παίκτη του ΝΒΑ Lamond Murray». Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries σε δράση στο…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=hEujNYprApE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ