18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Αλλάζει μάνατζερ… με φόντο το 2020 ο Ντέιβις

Ο Άντονι Ντέιβις έστειλε μήνυμα... αποχώρησης από τους Πέλικανς, απομακρύνοντας τον ατζέντη που τον εκπροσωπεί με εκείνον του ΛεΜπρόν να τον περιμένει με... ανοικτές αγκάλες.

Προκοπή στους Νιου Όρλινς Πέλικανς... δε βλέπει και ο μεγάλος τους «αστέρας» ετοιμάζεται σιγά σιγά να φύγει. Το δείχνει, άλλωστε, σε κάθε του κίνηση. Ο Άντονι Ντέιβις επιθυμεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2020, αφού τότε θα μπορέσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης, ύψους 28.7 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2021, και να μείνει ελεύθερος, ψάχνοντας μία ομάδα, με την οποία θα μπορέσει να γνωρίσει μεγαλύτερες βλέψεις πρωταθλητισμού.

Για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάστηκε πρώτα να σταματήσει τη συνεργασία του με τον ατζέντη που τον εκπροσωπεί τη δεδομένη στιγμή. Ο Θαντ Φάουτσερ δε δείχνει να είναι ο άνθρωπος, που μπορεί να προωθήσει καταλλήλως τα μεγάλα όνειρα ενός εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και η λύση μοιάζει να έχει βρεθεί στην Klutch Sports. Ο Ριτς Πολ, που αποτελεί μάνατζερ του ΛεΜπρόν Τζέιμς, είναι εκείνος που δείχνει ως η επικρατέστερη επιλογή για τον Ντέιβις, σε μια συνεργασία που μπορεί να «εκτοξεύσει» τον τελευταίο.

Ο Αμερικανός σέντερ, φυσικά, θα έχει ελπίδα στο μεγάλο συμβόλαιο και τον αντίστοιχου βεληνεκούς σύλλογο, που θα του δώσει τη δυνατότητα για ένα δαχτυλίδι, από τη στιγμή που δεν προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό απρόοπτο για τον ίδιο. Όσο είναι υγιής και αποδίδει, όπως αυτό τον καιρό στους Πέλικανς, θα παραμένει ένας κορυφαίος παίκτης και περιζήτητος. Η αλλαγή ατζέντη, μάλιστα, μπορεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ