19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αγωνιστική «κουτσουρεμένη»… με αποδράσεις (vids)

Δύο ματς δεν έγιναν στα συνολικά πέντε της ημέρας στην Ευρωλίγκα, αλλά σε κάθε περίπτωση η 3η αγωνιστική ξεκίνησε και, μάλιστα, με εμφατικά «διπλά» που έδειξαν... άγριες διαθέσεις από τους πορθητές.

Αυτή που συνεχίζει στο δρόμο του θριάμβου είναι η Ζαλγκίρις, η οποία μετρά το απόλυτο στις τρεις πρώτες και, μάλιστα, με «διπλά», κυριαρχώντας του Ερυθρού Αστέρα με 75-69. Οι Λιθουανοί βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να έχει αναλάβει ρόλο ηγέτη και να τους οδηγεί, δείχνοντας πως θα είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για όλους.

https://www.youtube.com/watch?v=_pygbHMnKis&ab_channel=EUROLEAGUEBASKETBALL

Η Εφές, από τη δική της πλευρά, δείχνει επιτέλους να «αφυπνίζεται», αφού μπορεί και πάλι να αγωνίστηκε χωρίς τον Σέιν Λάρκιν, αλλά η Άλμπα δε θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό «εμπόδιο», με το τελικό 93-72 να δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους. Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του ελπίζουν, ότι πρόκειται για το ξεκίνημα μιας εκ νέου ανοδικής πορείας.

https://www.youtube.com/watch?v=IACzjv0go4A&ab_channel=EUROLEAGUEBASKETBALL

Η Μπαρτσελόνα, στο τελευταίο χρονικά ματς της βραδιάς, έδειξε ένα δείγμα του τι είναι ικανή να κάνει, περνώντας με 71-66 από την έδρα της Βαλένθια και παίρνοντας τη δεύτερη φετινή νίκη. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν αποφασισμένη, έκαναν ορισμένες αλλαγές που αιφνιδίασαν τις «Νυχτερίδες», όπως η ανάδειξη του Σμιτς, ή η επιλογή να έρθει ο Καλάθης από τον πάγκο, και προχώρησαν σε μια εμφάνιση, που φανερώνει το πόσο επικίνδυνοι είναι στην πραγματικότητα, περιμένοντας τώρα τον Παναθηναϊκό.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1316101131769176064

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε την υπόλοιπη 3η αγωνιστική ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ