21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μεγαρίδα: «Πόλεμος» με Μίλωνα για τα εισιτήρια «Θα εισέλθετε όλοι ΔΩΡΕΑΝ!» (pics)

Κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει η Μεγαρίδα με αντίπαλο τον Μίλωνα το Σάββατο (6/4, 16:00) για την τελευταία αγωνιστική της Elite League.

Η ΝΕΜ που το χαρακτηρίζει ως: «το σημαντικότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της» αποφάσισε με ανακοίνωση της αυξήσει το αντίτιμο του εισιτηρίου, λόγω της μεγάλης ζήτησης, όπως αναφέρει.

Ωστόσο, με νέα σημερινή (4/4) ανάρτηση βάλει κατά της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Μας έχει διαλύσει κυριολεκτικά, εδώ & 3 ημέρες, γιατί αποφασίσαμε να πάρουμε από τους Μεγαρίτες 5€ παραπάνω για να βγάλουμε κανένα έξοδο!!!» και κατέληξαν ότι θα «εισέλθετε όλοι δωρέαν».

Από την πλευρά της ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχουμε διαβάσει κάποια ανακοίνωση, και σας παραθέτουμε και τις δυο ανακοινώσεις της ΝΕΜ:

«Flamers,

η λατρεμένη μας “ ” δίνει το Σάββατο (06/04, 16:00, Action24) κόντρα στον Μίλωνα, το σημαντικότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της!!!

Με νίκη θα τερματίσει 2η στην βαθμολογία της regular season της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και αν καταφέρει να περάσει (με πλεονέκτημα έδρας) τα play offs θα προκριθεί στο Final-4 με το τεράστιο αβαντάζ της διπλής ευκαιρίας (1 νίκη σε 2 αγώνες) για να προβιβαστεί στην Basket League!!!

Η μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα έχει προκαλέσει ντελίριο στους flamers που ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μαγικό χαρτάκι!!!

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα ανακοινώνουμε τα εξής:

1) Δεν θα λειτουργήσει η μαθητική κερκίδα και δυστυχώς για αυτόν τον αγώνα τα παιδιά μας δεν θα έχουν δωρεάν είσοδο.

2) Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15€.

3) Δεν θα υπάρξουν προσκλήσεις πλην τις 15 του Μίλωνα και δωρεάν δεν θα μπει ΚΑΝΕΙΣ στην NEM BC ARENA και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο.

4) Οι κάτοχοι των blue tickets είναι επιβεβλημένο να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το τζάμπολ, καθώς εάν έρθουν αργότερα δεν θα μπορούμε να εγγυηθούμε το κάθισμα τους.

Η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σε συνδυασμό με την μικρή χωρητικότητα του γηπέδου το πρόβλημα μεγεθύνεται.

Flamers,

στο σημαντικότερο παιχνίδι της 50χρονης ιστορίας μας προέχει η ομάδα και οι μεγάλες ανάγκες της και όχι τα προσωπικά «θέλω» του καθενός από εμάς!

Ως διοίκηση σας παρακαλούμε θερμά να προσαρμοστείτε στις παραπάνω επιβεβλημένες υποδείξεις!

It’s time for more!»

Και η σημερινή: «Νέα Ανακοίνωση

για το ΝΕΜ-ΜΙΛΩΝ!

Δημοσιεύσαμε πριν από 2 ημέρες μια πολύ προσεγμένη & με μεγάλο σεβασμό προς την Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» & το φίλο Σωματείο του Μίλωνα ανακοίνωση, για την ευταξία του επερχόμενου και πολύ σημαντικού Σαββατιάτικου (16:00) αγώνα ΝΕΜ-ΜΙΛΩΝ στην NEM BC ARENA.

Όλη ανεξαιρέτως η μπασκετική Ελλάδα αγκάλιασε με θετικότατα σχόλια & υψηλή αποδοχή την ανακοίνωση.

Αναμέναμε το ίδιο & από την διοίκηση του φίλου Μίλωνα, ώστε να επιβραβεύσει την ισχυρή διάθεση μας για ακόμη μία αβραμιαία φιλοξενία στο σπίτι μας!

Φεύ!

Οι φίλοι μας στάθηκαν στην παντελώς ασήμαντη & απολύτως δικαιολογημένη αύξηση των 5€ (!!!) του αντιτίμου του εισιτηρίου & από εκείνη την στιγμή έως & την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές & τα 2 διοικητικά συμβούλια αλλά & η Ομοσπονδία μας, αφού δεν τους έχουν αφήσει τους ανθρώπους σε χλωρό κλαρί, ασχολούνται με αυτό!!!

Μια ομάδα που, όπως διατυμπανίζει προς πάσα κατεύθυνση, έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία,

μια ομάδα που έκανε 3 οικονομικά limit up κατά την διάρκεια της σεζόν με το τελευταίο & πιο ηχηρό απ’ όλα πριν μόλις έναν μήνα με την απόκτηση του Ζακ Μπράιαντ,

μια ομάδα που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δήλωσε ότι στόχος της είναι η Basket League όσα λεφτά & αν χρειαστούν,

μια ομάδα που την τελευταία τετραετία έχει δαπανήσει ένα αμύθητο, για εμάς, ποσό για να ανέλθει στις υψηλές κατηγορίες,

μας έχει διαλύσει κυριολεκτικά, εδώ & 3 ημέρες, γιατί αποφασίσαμε να πάρουμε από τους Μεγαρίτες 5€ παραπάνω για να βγάλουμε κανένα έξοδο!!!

Λοιπόν για να τελειώνουμε!

Φίλοι μας καλοί του Μίλωνα, καλώς να έλθετε στην NEM BC ARENA, θα σας φιλοξενήσουμε θερμά, θα σας έχουμε στα «πούπουλα» & το αντίτιμο των εισιτηρίων, που δικαιούστε, με απόφαση του Δ.Σ. είναι ήδη εξοφλημένο από εμάς!

Θα εισέλθετε όλοι ΔΩΡΕΑΝ!

Σας περιμένουμε με αγάπη & αθλητικούς χαιρετισμούς στα φιλόξενα Μέγαρα!».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ