20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μεγαρίδα: «Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν φίλαθλο του Ηρακλή – έτσι απαντάμε στα εμετικά, ανυπόστατα και επιθετικά σχόλια» (pics)

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της, δίνει κατά δήλωση της σήμερα (17/4, 16:00) απέναντι στον Ηρακλή η Μεγαρίδα και με χθεσινή (17/4) ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι δεν θα φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, πέρα από τις προβλεπόμενες 15 θέσεις που δικαιούται.

Ωστόσο, η ΝΕΜ επανήλθε με νεότερη της ανακοίνωση, αναφέροντας πως στα σχόλια που δέχθηκε θα απαντήσει με «μεγαλοπρεπή, επιβλητική και αβραμιαία φιλοξενία».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΝΕΜ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Flamers,

η λατρεμένη μας “ ” δίνει αύριο (17/04, 16:00, Action24) κόντρα στον Ηρακλή, το σημαντικότερο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι της ιστορίας της.

Με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν», αφού θα κάνει το 3-0 στην σειρά (κρίνεται στις 4 νίκες η πρόκριση).

Η σπουδαιότητα του αγώνα αλλά και η πολύ μικρή χωρητικότητα της NEM BC ARENA οδήγησαν

την Αστυνομία στην λήψη «Ειδικών Μέτρων» για το αυριανό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα:

Η μαθητική εξέδρα με απόφαση της Αστυνομίας δεν θα λειτουργήσει όπως και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από το τζάμπολ, δηλαδή στις 14:00.

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο του Ηρακλή να εισέλθει στο γήπεδο ούτε περιμετρικά του χώρου.

Η μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα έχει προκαλέσει ντελίριο στους flamers που ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μαγικό χαρτάκι!

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα ανακοινώνουμε επιπρόσθετα από τα μέτρα της Αστυνομίας τα εξής:

1) Δεν θα λειτουργήσει η μαθητική κερκίδα και δυστυχώς για αυτόν τον αγώνα τα παιδιά μας δεν θα έχουν δωρεάν είσοδο.

2) Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15€.

3) Δεν θα υπάρξουν προσκλήσεις πλην τις 15 του Ηρακλή και δωρεάν δεν θα μπει ΚΑΝΕΙΣ στην NEM BC ARENA και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο.

4) Οι κάτοχοι των blue tickets είναι επιβεβλημένο να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το τζάμπολ, καθώς εάν έρθουν αργότερα δεν θα μπορούμε να εγγυηθούμε το κάθισμα τους.

Η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σε συνδυασμό με την μικρή χωρητικότητα του γηπέδου το πρόβλημα μεγεθύνεται.

Flamers,

στο σημαντικότερο παιχνίδι της 50χρονης ιστορίας μας προέχει η ομάδα και οι μεγάλες ανάγκες της και όχι τα προσωπικά «θέλω» του καθενός από εμάς!

Ως διοίκηση σας παρακαλούμε θερμά να προσαρμοστείτε στις παραπάνω επιβεβλημένες υποδείξεις!

It’s time for more!

- Στα εμετικά, ανυπόστατα, επιθετικά, αδικαιολόγητα και παντελώς κατευθυνόμενα σχόλια θα απαντήσουμε με ακόμη μια μεγαλοπρεπή, επιβλητική και αβραμιαία φιλοξενία που θα επισκιάσει τις κακόβουλες κριτικές και θα αποτελέσει παράδειγμα για το μέλλον!

Τα Μέγαρα, αυτή η ιστορική, με 5.000 χρόνια παρουσία, στα δρώμενα της Ελλάδας πόλη, οι ιδρυτές του Βυζαντίου, οι μέτοχοι στον Πελοποννησιακό Πόλεμο, οι παρόντες στον αγώνα κατά της Χούντας, οι απλοί αλλά πάντοτε ουσιαστικά δρώντες άνθρωποι στην σπουδαία Ελληνική Ιστορία μπορούν να διδάξουν για ακόμη μία φορά πολιτισμό και να εμπνεύσουν αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση!

Φίλοι του Ηρακλή, παρά την απίστευτα επιθετική και παράλογη χολή σας εμείς σας αγαπάμε και θα φιλοξενήσουμε την ομάδα σας με τρόπο παροιμιώδη!

Εάν εσείς δεν θέλετε να το ανταποδώσετε θα το κάνει η Αστυνομία!

Όπως και να χει εμείς σας αγαπάμε και σας σεβόμαστε!».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ