24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκος: “Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας”

Ο Φιλ Γκος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην media day εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Λούντβιγκσμπουργκ για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αλλά και για το πώς βλέπει την παρουσία του στην ομάδα.

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Είναι μια πολύ δυναμική ομάδα, ενώ το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το τι γνωρίζει για τη Λούντβιγκσμπουργκ: «Έχω αντιμετωπίσει κάποιες φορές την Λούντβιγκσμπουργκ στο παρελθόν για το Eurocup. Ο μόνος παίκτης που ξέρω είναι o Ντέβιντ ΜακΡέι. Είναι πολύ δυναμική ομάδα, παίζει σκληρή άμυνα, αλλά αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο πρέπει να είσαι, αν θέλεις να βρεθείς στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά στη Γερμανία, αλλά τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τα 3 ματς που έπαιξε με την ομάδα: «Ακόμα προσπαθώ να μάθω τα συστήματα της ομάδας στο 100%. Είμαι σε φόρμα, καθώς δούλευα όλο το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα εδώ, πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή χρονιά στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League».

Για το αν είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Λούντβιγκσμπουργκ έχασε με μεγάλη διαφορά από την Μπάγερν στην προηγούμενη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος: «Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Το γερμανικό ή το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουν καμία σχέση με το Basketball Champions League. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα κρίσιμο ματς τόσο για εμάς όσο και για αυτός». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ