23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβλήματα κι επισκέψεις στον Ολυμπιακό Βόλου (pics)

Με αμείωτη ένταση, αλλά και απουσίες, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα του με τη Δάφνη.

Από το κλειστό του Αγ. Δημητρίου καλούνται να περάσουν την Κυριακή (10/12, 14.00) οι Θεσσαλές, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με τα προβλήματα να μη λείπουν για το Μιχάλη Καπουρνιώτη. Η Νίκη Ζέρβα εξακολουθεί να είναι αμφίβολη, ενώ η Χαρά Ντέλη τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην πρωτεύουσα. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναχωρήσει αυθημερόν (10/12, 07.45), με το «ραντεβού» της αναχώρησης να δίνεται στο ξενοδοχείο «Volos Palace», το οποίο είναι χορηγός των πρωινών των εκτός έδρας ματς.

Στο μεταξύ, σειρά επισκέψεων στις εταιρίες που τις στηρίζουν χορηγικά πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου. Μεταξύ άλλων, απόλαυσαν τον καφέ τους στο «Παρα-Ναού», στη συμβολή των Κουμουνδούρου και Ερμού.

Βρέθηκαν, επίσης, στο κατάστημα «THIROS» για να δουν τις επώνυμες τσάντες και να συζητήσουν με την Ολιβέρα Σταμένκοβιτς-Τελώνη, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, για τις τάσεις της μόδας.

Επισκέφθηκαν και το κατάστημα της «Wind» των Τσιαπράζη-Κωνσταντίνου, όπως και το «Coffee Snack Βολιώτικο-Παραδοσιακή Τυρόπιτα»,  του Χρήστου Γεωργουλόπουλου.

Τελευταία και καθημερινή επίσκεψή τους το «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ