23.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Καπογιάννη: «Ντέρμπι πρωτοπόρων»

Στην Α1 Γυναικών στρέφει ξανά το βλέμμα του ο Ολυμπιακός, που την Κυριακή (26/11, 14.00) δοκιμάζεται στο «Π. Νικολαΐδης» κόντρα στο Φάρο Κερατσινίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι δύο αντίπαλοι παραμένουν αήττητοι, με τις «ερυθρόλευκες» να επιδιώκουν το «έξι στα έξι» ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή της κατάταξης και να μπορέσουν εν συνεχεία να επικεντρωθούν στο ματς με τη Ρίγα που θα ακολουθήσει την Πέμπτη (30/11, 19.30) στη Λετονία, για το Eurocup Γυναικών. Η Ελένη Καπογιάννη δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή της την Αφροδίτη Κοσμά, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της, με την αποστολή να αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

«Ο Φάρος, ο Πανιώνιος και εννοείται ο Ολυμπιακός είναι οι τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Οπότε είναι ένα ντέρμπι μεταξύ πρωτοπόρων. Ο Φάρος παίζει καλά, έχει καλές αθλήτριες και μια πολύ σοβαρή ομάδα. Παίζει τώρα στην έδρα του και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να πάμε να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως η ομάδα μας είναι πάρα πολύ έτοιμη για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε σχετικά η προπονήτρια των Πειραιωτισσών στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Αναφορικά με το εάν αυτό το παιχνίδι στο Κερατσίνι θα αποτελέσει παράλληλα και «πρόβα» για εκείνο με τη Ρίγα, στο οποίο ο Ολυμπιακός με νίκη θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό του στο Eurocup Γυναικών, παραδέχθηκε: «Φυσικά είναι. Κανένα ματς δεν είναι χωρίς ουσία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να έχει καλό ρυθμό ανεξάρτητα το ποιος είναι ο αντίπαλος. Τώρα, είναι ο Φάρος για την Ελλάδα, στη συνέχεια θα είναι με τη Ρίγα για την Ευρώπη. Για εμάς η σοβαρότητα είναι η ίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ