21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίμας: «Κρύβει δυσκολίες»

Στο «Δημήτρης Βικέλας» θα παίξει ο Φίλιππος Βέροιας απέναντι στον Εύαθλο Πολυκάστρου, αφού αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο παρκέ από την πρόσφατη θεομηνία.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Κυριακή (26/11, 17.00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, με το Δημήτρη Γκίμα να στέκεται στη δυσκολία της αποστολής τους και να εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι πιο χαμηλά στην κατάταξη, με μόλις δύο νίκες φέτος.

Όπως τόνισε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Φίλιππου Βέροιας: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας με ένα παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή και δυνατή ομάδα που διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Το παιχνίδι κρύβει δυσκολίες και θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση εάν θεωρήσουμε ότι κάτι έχουμε καταφέρει και δείξουμε ασέβεια στον αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτε. Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά είμαστε στην αρχή. Για ένα ακόμη παιχνίδι θα θέλαμε οι πιστοί μας φίλοι να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ