Ο Α.Σ. Παπάγου έφτασε ένα... σαραντάλεπτο μακριά από τη Greek Basketball League, ωστόσο ηττήθηκε (87-72) στον τελικό του Final-4 της Elite League από τον Βίκο Ιωαννίνων, με την ομάδα της Ηπείρου να παίρνει την άνοδο στην κορυφαία τη τάξει εθνική κατηγορία.
Μετά το φινάλε του αγώνα, ο προπονητής των «στρατηγών», Φώτης Καρακώστας, έκανε τις δικές του δηλώσεις, στις οποίες στάθηκε στην ανωτερότητα των Γιαννιωτών στην αναμέτρηση, τονίζοντας πως το σύνολο του Θανάση Γιαπλέ «τσέκαρε» δίκαια το εισιτήριο για τη GBL της επόμενης σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
«Όταν φτάνεις τόσο κοντά σε κάτι υπάρχει πικρία. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Ο Βίκος ήταν εμφανώς καλύτερος, κέρδισε απόλυτα δίκαια. Ούτε αμυντικά μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, ούτε επιθετικά. Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα, εννοώ οι αντίπαλοι, έβαλαν τα μεγάλα σουτ. Απόλυτα δίκαια κέρδισαν το δικαίωμα να παίξουν στην GBL».








