24.1 C
Athens
Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026

Αντετοκούνμπο: «Θα παίξω με την Εθνική το 2027, θέλω ακόμη ένα πρωτάθλημα» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1 και στην εκπομπή «Το πρωινό» αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, στη παρουσία του στο Αλεξάνδρειο, το πως έζησε την εμπειρία του με τον κόσμο του Άρη, αλλά και το γεγονός ότι θέλει ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

“Ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, δεν περίμενα αυτή την αγάπη από τον κόσμο. Ανυπομονώ να ξαναπάω. Έφερα εγώ και η οικογένειά μου τύχη, καθόμουν και έλεγα ‘μακάρι να κερδίσουμε, μη χάσουμε πρώτη φορά που ήρθα’. Σε όποια ομάδα και να παίζει ο αδερφός μου στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό, στον, Άρη, στον Φιλαθλητικό, στο NBA, όπου παίζει θέλω να βλέπω να κερδίζει η ομάδα του και να παίζει καλά”.

Για το πότε θα ξαναπαίξει στην Εθνική: “Στα παράθυρα δεν μπορώ να παίξω φέτος. Είχα πάρα πολλή όρεξη να παίξω στην Εθνική, γιατί δεν έπαιξα πολύ φέτος με τους Μπακς, γιατί είχα τραυματιστεί. Θα περιμένουμε μέχρι το 2027. Τα πόδια μου είναι μια χαρά”.

Για το τι θα κάνει το καλοκαίρι: “Έχω δουλειές, έχω πράγματα με το ίδρυμα στη μνήμη του πατέρα μου, θα πρέπει να πάω και στην Κίνα. Είναι το πιο ελεύθερο καλοκαίρι που έχω τα τελευταία δέκα χρόνια, γιατί κάθε χρόνο είχαμε διοργάνωση με την Εθνική ομάδα. Θα μπορώ να κάτσω να ηρεμήσω, να πάω μια βόλτα, θα με δείτε λογικά στα νησιά”.

Για τους επόμενος στόχους: “Θέλω άλλο ένα πρωτάθλημα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ