20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Κλειδί η άμυνα απέναντι στην Χίμκι»

Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Χίμκι (14/11, 21:15) όπως ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ στην media day των "πρασίνων".

Το "τριφύλλι" δεν είχε αρκετές μέρες να προετοιμαστεί αλλά και να χαρεί το διπλό στο ΣΕΦ ακολούθησε το ματς με τον Πανιώνιο και σύμφωνα με τον Καταλανό τεχνικό η νίκη στο Φάληρο έδωσε έξτρα κίνητρο στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η μέρα που ακολούθησε του ντέρμπι ήταν μια τυπική μέρα και αυτό διότι είχαμε κανονικά προπόνηση και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οπότε δεν είχαμε χρόνο για να απολαύσουμε τη νίκη. Όμως σίγουρα αυτή η νίκη μας έδωσε έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι που θα παίξουμε την Χίμκι».

Για την προετοιμασία πριν το παιχνίδι: «Δεν είχαμε πολλές μέρες να προπονηθούμε και να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιχνίδι. Μόνο 48 ώρες οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας. Αντίθετα, η Χίμκι δεν είχε υποχρεώσεις στην χώρα της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνουμε. Η Χίμκι διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με τον Σβεντ να έχει απίστευτη ποιότητα. Προκειμένου να κερδίσουμε το ματς θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και αυτό διότι μπορούν να σκοράρουν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Σίγουρα θα είναι το κλειδί του αγώνα».

Για τις βολές και τα λάθη:«Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καταστάσεις. Δουλεύουμε πολύ στις βολές. Κάποιοι έχουν την ποιότητα να είναι πιο εύστοχοι και κάποιοι λιγότερο εύστοχοι. Όμως δουλεύουμε πολύ προκειμένου να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας. Επιπλέον προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη και να πασάρουμε τη μπάλα όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να βρεις την ασίστ και γι' αυτό δεν είχαμε μεγάλο αριθμό στον συγκεκριμένο τομέα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ